Sukukokous 2012 lähestyy …..

Hei kaikki sukulaiset. Toivottavasti olette merkinneet kalentereihinne Kaijan joulukirjeen pohjalta tuon heinäkuisen viikonlopun 28.- 29.7.2012, jolloin kokoonnumme jälleen Lautsian Lomakeskukseen Hauholle. Tarkempi kutsu tulee myöhemmin. Varautukaa viipymään yli yön, sillä lauantai-illaksi meille on tulossa orkesteri viihdyttämään ja soittamaan tanssimusiikkia. Mukaan yritämme saada myös nostalgista 60-luvun musiikkia, sillä 60-luku on yksi kokoontumisemme teemoista. Tänä vuonna tulee nimittäin 50 vuotta täyteen kaikkien kolmen sukuhaaran ensimmäisestä yhteiskokoontumisesta vuonna 1962 Kankaanpään Kuninkaanlähteellä. Illan musiikkiantia on varmasti jokaisen mukava kuunnella, vaikkei tanssijalka vipattaisikaan.

Parhain talviterveisin
Markku

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>