Lisätietoa sukupäivistä 2012

Hei!

Kotisivuillemme on nyt lisätty yleistietoa sukupäivistä, sukupäivien ohjelma, varsinaisen sukukokouksen käsiteltävät asiat sekä tietoa ilmoittautumisesta sukupäiville.

Luvassa on niin perinteistä ohjelmaa sukukokouksineen ja keilapeleineen kuin sukupäivien 60-vuotisen historian kunniaksi lauantai-iltana järjestettävät 60-luvun iltamat. Ensimmäisen kerran koko Sarparantain suku on kokoontunut yhteen vuonna 1962. Kunniakkaat perinteet hauskalla tapaamisellamme siis jo on!

Toivottavasti tapaamme sankoin joukoin Lautsiassa tänäkin vuonna! Muistattehan, että sukupäiville ovat tervetulleita myös ne Sarparanta-suvun jäsenet perheineen, jotka eivät ole sukuseuran jäseniä. Suosittelen osallistumista, on aina ollut hauska tavata kaukaisempiakin sukulaisia ja tutustua kokonaan uusiin sukulaisiin. Sukupäivät järjestetään vain joka kolmas vuosi, joten jos nyt jätät tilaisuuden väliin, joudut odottamaan seuraavaa tilaisuutta vuoteen 2015 saakka…

Sukupäiviä odotellen,

Hanna

 

Kategoria(t): Yleinen Avainsana(t): . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>