Verkkosivut päivitetty

Hei!

Sukuseuran uusille verkkosivuille on nyt päivitetty kaikki vanhoillakin sivuilla ollut materiaali. Löydät tietoa suvun ja sukuseuran historiasta, sukulehdistä, yhteystiedoista sekä vaakunatuotteista sivun yläreunasta, otsikkokuvan alla olevien linkkien takaa.

Jos sinulla on ehdotuksia kotisivujen sisällöksi tai haluaisit lukea lisää jostain tietystä Sarparanta-sukuun liittyvästä aiheesta, ota yhteyttä sukuseuran hallitukseen (hallitus@sarparanta.fi).Voit myös tarjota omia kirjoituksiasi sukuseuran sivuille.

Päivitysterveisin,

Hanna

 

Kategoria(t): Päivitykset, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>