Sukupäivät 22.-23.8.2015

Virallinen kutsukirje sukupäiville on kenties jo tavoittanut sinut, mutta haluamme tarjota mahdollisuuden ilmoittautua mukaan myös täältä verkkosivujen kautta. Valitettavasti teknisten ongelmin vuoksi Sukupäivät 2012 sivulla on vanhentunutta tietoa, mutta tämän vuoden sukupäivien kutsun, ohjelman ja  ilmoittautumislomakkeen löydät pdf-muodossa tästä: Kutsu ja ohjelma 2015.

Ole hyvä ja lähetä ilmoittautumislomakkeessa pyydetyt tiedot sähköpostilla osoitteeseen sukukokous@sarparanta.fi 15.7 mennessä tai tulosta ja toimita se postitse Elinalle. Pyrimme saamaan myös täytettävän word-lomakkeen sivuille pikaisesti. Huomaathan myös maksaa tilaamasi palvelut kutsussa ilmoitetulle Sarparanta-sukuseura ry:n pankkitilille.

Tässä kohtaa on myös oiva mahdollisuus antaa palautteita ja toiveita sukupäiviin liittyen. Tehdään taas yhdessä onnistuneet päivät!

Tavataan elokuussa Lautsiassa ja vietetään mukavaa kesää sitä ennen!

Iloisin terveisin
Sarparanta-Sukuseura ry:n puolesta

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>