Hallitus työn touhussa

Vuonna 2015 koottu hallitus on tavannut kokouksen jälkeen muutaman kuukauden välein. Hallituksen arkisiin tehtäviin kuuluu mm. adressien lähettäminen vuosipäivien kunniaksi, jäsenistön viesteihin vastaaminen sekä suvun ajankohtaisen tilannekuvan kuten jäsenrekisterin ylläpito.  Hallitus saa kauden mittaan erilaisia yhteydenottoja jäsenistöltä mm. toimintaideoihin sekä erilaisiin historiallisiin esineistöihin ja arkistohelmiin liittyen. Tällä hetkellä suunnittelupöydällä on mm. vuoden 2018 sukutapaaminen sekä pienempi erityisesti suvun nuoremmille jäsenistölle suunnattu terassi-ilta. Edellisen kokouksen palautteiden pohjalta haluamme lisätä laadukasta sosiaalista ohjelmaa sekä tuoda esille sukumme monipuolisia osaajia. Sampsa Sarparannan puheenvuoro sekä Sampsan ja Leena Sarparannan taidenäyttelyt viime kokouksessa Lautsiassa saivat erityistä positiivista huomiota. Luvassa voi siis olla lisää taidetta, informatiivista sisältöä ja esimerkiksi viime aikoina pinnalla ollutta DNA-tutkimusta. Kuulemme mielellämme ajatuksianne myös kauden aikana, ottakaa rohkeasti yhteyttä hallituksen sähköpostiosoitteeseen!

Terveisin,

Visa ja muut hallituksen jäsenet

P.S. Verkosta poistuneet sukulehtien pdf-versiot tullaan kauden aikana palauttamaan sähköpostisuojattuina jäsenistön saataville.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>