Sukuseuran uusi hallitus on aloittanut

Sarparanta sukuseura valitsi 18.8.2018 sukukokouksessa uuden hallituksen. Uuden hallituksen muodostavat Jari Latvalahti (puheenjohtaja), Jorma Sarparanta (varapuheenjohtaja), Kirsti Jännes (rahastonhoitaja), Eija Raskila (sihteeri), Päivi Saharinen, Satu Sarparanta ja Lauri Virtanen. Uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksen 19.9.2018.

Uusi hallitus kiittää sukuseuraa luottamuksesta. Kiitämme myös väistynyttä hallitusta sukuseuran eteen tekemästään hyvästä työstä.

Hallituksen puolesta:
Jari Latvalahti

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>